Backup af dine filer

Med dukaPRO kan du ånde lettet op. Vi tager backup af dedikerede brugermapper på din computer - op til 20 GB. Så det til hver en tid er muligt at genskabe data, hvis uheldet er ude.

Hvad er brugermapper?

Vi tager backup af dedikerede brugermapper op til 20GB, men hvad betyder dedikerede brugermapper egentlig? Det er udvalgte mapper, som eksisterer på din computer, når du åbner/tænder den første gang. Vi tager backup af al indhold i følgende mapper på din computer: "Skrivebord", "Billeder", "Dokumenter", "Videoer", "Musik" og "Overførsler".

Du er i trygge hænder med dukaPRO

Skulle du ved et uheld komme til at slette én eller flere filer fra en af de dedikerede brugermapper, så fortvivl ej! Vi beholder slettede filer i din backup i 30 dage, før vi også sletter dem fra vores server.


Hvordan genskaber jeg tabte filer?

Hvis uheldet er ude, og du ønsker at genskabe tabte filer, kontakter du blot vores IT-support. De vil spørge ind til, hvilke dedikerede brugermapper du ønsker at genskabe og derefter påbegynde genskabelsen af de tabte filer.

Hvis du har spørgsmål vedrørende dukaPRO, og hvordan vi foretager backup af computeren, så kontakt os på tlf. 77 34 18 18.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside - Læs mere her.