FAQ

Spørgsmål vedrørende din ordre

Hvornår bliver min ordre leveret?

Så snart vi har modtaget din ordre, går vi i gang med at behandle den. Vi har en forventet leveringstid på 1-4 hverdage.

Hvor er min faktura?

Når du bestiller en dukaPRO, bliver du bedt om at angive en e-mail. Denne email er også den mail, vi sender en ordrebekræftelse til.

Annullering af ordre?

Ønsker du at annullere din ordre? Ring til os på 7734 1818 - så annullerer vi den for dig. 

Betaling

Hvornår trækker i pengene?

Vi trækker først pengene når varen er afsendt, eller udleveret.

Hvilke betalingsmidler kan jeg betale med?

Ved online bestilling af lejeaftale kan du betale med Visa/dankort, mastercard og forbrugsforeningens betalingskort. Hvis købet foretages i vores butik, kan der også betales kontant.

Fragt og levering

Hvad koster levering og hvilke muligheder har jeg?

Leveringspriser skal du ikke tænke på, levering er nemlig gratis.

Leverer I til udlandet?

På nuværende tidspunkt leverer vi ikke til udlandet. 

Er det muligt at give besked til fragt transportøren?

På nuværende tidspunkt er det desværre ikke muligt at levere en besked til fragtmanden. Men er der noget du ønsker at gøre os opmærksom på, så er du velkommen til at sende os en besked på info@duka.dk

Hvem leverer min dukaPRO?

Vi benytter os af PostNord.

Returnering og reklamation

Hvad er 4-ugers tilfredshedgaranti?

Ved nethandel har du som udgangspunkt 14 dages fuld retur ret. Vi har derimod 4 ugers tilfredshedgaranti på alle vores produkter. Du kan derfor frit returnere dit produkt 4 uger efter at det er taget i brug. Du får dermed 14 dage mere, end hvad der normalt kræves. 

Hvordan returnerer jeg mit produkt?

Alt hvad du har fået udleveret i sammenhængen med din ordre, skal sendes med retur i samme stand, som det blev modtaget i.

Jeg har købt en HP computer med tilhørende dukaPRO serviceordning og ønsker at opsige

Kontakt os på 7734 1818 eller send os en mail på info@duka.dk, hvis du ønsker at opsige din serviceordning. Din opsigelse gælder for udgangen af måneden. 
Du kan læse mere om serviceaftalen under vores handelsbetingelser.

Jeg lejer HP computer med tilhørende dukaPRO serviceordning og ønsker at opsige

Kontakt os på 7734 1818 eller send os en mail på info@duka.dk, hvis du ønsker at opsige din serviceordning. Din opsigelse gælder for udgangen af måneden. Når du har opsagt din lejeaftale, sender vi dig en returlabel, og beder dig returnere computer samt tilbehør. Du kan læse mere om serviceaftalen under vores handelsbetingelser.

Modtagelse og transportskader

Ved transportskade skal du kontakte os hurtigst muligt efter udpakning. Ved fejl konstateret inden for 1 måned bliver produktet ombyttet med det samme, og vi tager den fejlbehæftede vare retur. Efter den første måned sendes produktet ind på vores værksted for udbedring.

Spørgsmål til dukaPRO serviceordning

Hvor finder jeg mit brugernavn til dukaPRO?

Dit brugernavn er det samme, som den email du registrerede, da du bestilte dit produkt. Hvis du har glemt denne, så er du velkommen til at ringe til os på 7734 1818 - så finder vi det frem til dig! :) 

Hvor finder jeg min adgangskode til dukaPRO?

Hvis du har glemt din adgangskode, har du mulighed for at få tilsendt et nyt.   

Jeg har ikke modtaget en kode?

Hvis du ikke har modtaget en kode, eller hvis du ikke er blevet bedt om at lave en kode i forbindelse med køb eller leje af produkt - så kontakt os venligst på 7734 1818. Så fikser vi det for dig! :) 

Backup

Hvor ofte foretages der automatisk backup?

Med dukaPRO tages der backup hver halve time af alle brugermapper. 

Hvor meget data kan jeg få backet up?

dukaPRO tager backup op til 20GB data. Husk - at computeren skal være tilsluttet internettet, for at den automatiske backup kan ske. 

Hvilke mapper tages der backup af?

dukaPRO tager automatisk backup alle brugermapper på computeren. Brugermapper er de prædefinerede mapper, du finder under "Denne computer" - Musik, Billeder, Videoer, Dokumenter, Skrivebord og Overførsler . Vi gemmer dog ikke skjulte filer og mapper, samt systemfiler ".exe" og ".msi".

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside - Læs mere her.