Office 365 direkte på DUKAPRO

Office 365 følger med, når du bestiller dukaPRO! Det er installeret på computeren, så du ikke skal tænke på noget, men derimod har frihed til selv at vælge, hvad du bruger tiden på!

Office 365 er installeret på forhånd

Med dukaPRO får du blandt andet adgang til de nyeste versioner af Word, Excel, PowerPoint, Onenote og Outlook på tværs af alle enheder. Dette betyder, at du for eksempel kan fortsætte arbejdet på en tablet eller smartphone.

Adgang fra alle enheder

Office 365 sørger for, at du har adgang fra alle dine enheder - hvor som helst, når som helst! Med Office 365 får du mulighed for at lagre dine dokumenter, billeder, film og andre filer i skyen, så du nemt og hurtigt kan finde det frem på én af dine andre enheder.

Lav en indbydelse på din computer, gør den færdig på din tablet og vis den frem til venner og bekendte på din mobiltelefon. Hurtigt - sikkert - og nemt!


Word

Med Word har du mulighed for at oprette professionelle tekstdokumenter og finpudse eksisterende dokumenter via et intuitivt og simpelt interface.  


Excel

Excel giver dig mulighed for at oprette overskuelige grafer og tabeller. Excel er et must have, når budgetterne i hjemmet skal opdateres. 


PowerPoint

Med PowerPoint får du muligheden for at slippe din kreative side løs og skabe smukke, effektive og fascinerende præsentationer til enhver lejlighed.


Outlook

Med Outlook kan du arrangere dine e-mails på en overskuelig måde, holde kalenderen opdateret og styre dine kontakter på en nem og intuitiv måde. 


Publisher

Publisher giver dig uanet kreativt frirum til at kreere din næste indbydelse, folder eller noget helt tredje. Med Publisher er det kun fantasien, der sætter grænser. 


OneDrive

Giver dig adgang til dine filer, hvor som helst - når som helst, med 1TB(1000 gigabyte) lagringsplads. OneDrive giver den ultimative frihed, til at dele dine filer på tværs af enheder. 


OneNote

OneNote har, hvad du skal bruge, uanset hvordan du strukturerer dine tanker. OneNote er med andre ord din nye digitale notesbog, som fungerer på tværs af alle enheder.


Skype

Skype er en integreret del af Office 365, og giver dig 60 minutters taletid om måneden, så du kan ringe til mere end 60 forskellige destinationer over hele verden.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside - Læs mere her.