Sådan fungerer det

dukaPRO er en alt-i-én abonnementsløsning, hvor vi har samlet alt, hvad du har brug for i en computer til en fast månedlig lav pris.

Teknologi – Det skal bare virke! dukaPRO er til dig som godt ved, hvordan man anvender teknologi og hvad man bruger den til – Men som synes at det er rart med en livline når der opstår problemer. Med vores service skal du hverken bekymre dig om virus, backup, eller opdateringer. Bruger du Word eller andre programmer fra Microsoft Office pakken, har vi også installeret dette for dig. Der er 0,- kr. i oprettelse og skulle du fortryde dit køb, returnerer du blot computeren og opsiger dit abonnement. Hos os er der nemlig ingen binding.


Vælg computer

Som det første skal du tage stilling til, hvilken af vores 3 modeller du ønsker. Ønsker du at leje computeren, udskifter vi denne med en nyere model hvert 3. år. Dette gør vi, fordi teknologi er i konstant udvikling, og fordi vi ved, at en forældet computer bliver langsom og utilregnelig.


Vi sender den til din dør

Når du har valgt en computer og har gennemført din bestilling, begynder vi at gøre computeren klar til dig. Fragten er på husets regning og computeren bliver leveret til din hoveddør, så fremt du er hjemme. Du kan forvente at have den leveret indenfor 4 hverdage.


Når du modtager computeren

Når du modtager din computer og vil i gang med at tage den i brug, skal du blot følge den aktiverings proces der er angivet i din dukaPRO startmanual. Startmanualen følger med computeren. Hvis computeren tages i brug før aktiveringen af dukaPRO, kan vi ikke garantere computerens sikkerhed. Vi anbefaler derfor, at dette gøres som det første, når du tænder computeren.


Klar, parat, start

Computeren er klar, når aktiveringen er gennemført. Med dukaPRO service er du dækket ind med backup, antivirus og automatiske opdateringer. Får du brug for hjælp, kan vores kundeservice hurtigt og effektivt hjælpe dig videre.

Vi holder dig kørende og du kan derfor bare tech it easy, for vi sørger for at du ikke skal bekymre dig om noget.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside - Læs mere her.