Sådan fungerer det

dukaPRO er en alt-i-én abonnementsløsning, hvor vi har samlet alt hvad du har brug for i en computer med vores dukaPRO-service, og dette til en fast månedlig lav pris.

Teknologi – Det skal bare virke! dukaPRO er til dig som godt ved, hvordan man anvender teknologi og hvad man bruger den til – Men som syntes at det er rart med en livline når der opstår problemer. Med vores service skal du hverken bekymre dig om virus, backup, eller opdateringer og bruger du Word eller andre programmer fra Microsoft Office pakken, har vi også installeret dette for dig. Der er 0,- kr. i oprettelse og skulle du fortryde dit køb, returnerer du blot computeren og opsiger dit abonnement, for hos os er der ingen binding.

1. Vælg computer

Som det første, skal du tage stilling til hvilken af vores 3 modeller du ønsker skal være din computer. dukaPRO programmet er det samme på alle modeller. Ønsker du at leje en computer, udskifter vi denne med en nyere model hvert 3. år. Dette gør vi fordi at teknologi er i konstant udvikling, og en forældet computer bliver langsom og utilregnelig.

2. Vi sender den til din dør

Når du har valgt en computer og har gennemført din bestilling, begynder vi at gøre computeren klar til dig. Vi giver fragten og den bliver leveret til din hoveddør. Du kan forvente at have den leveret indenfor 4 hverdage.

3. Når du modtager computeren

Når du har modtaget din computer og vil i gang med at tage den i brug, skal du blot følge den aktiverings proces der er angivet i din dukaPRO startmanual, som følger med computeren. Vær opmærksom på, at hvis computeren tages i brug før aktiveringen af dukaPRO programmet er gennemført, kan vi ikke garantere for din computers sikkerhed. Vi anbefaler derfor at dette gøres som det første, når du første gang tænder computeren.

4. Klar, parat, start

Når aktiveringen er gennemført, er din computer klar. Med vores dukaPRO service, er du dækket ind med backup, antivirus og automatiske opdateringer, og får du brug for hjælp, kan vores kundeservice hurtigt og effektivt hjælpe dig, uanset hvad du ønsker at spørge om.

5. Bare tech it easy

Vi holder dig kørende og du kan derfor bare tech it easy, for vi sørger for at du ikke skal bekymre dig om noget.


Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside - Læs mere her.